sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Kerran viel...

Laitanpas tähän vielä pari kuvaa Kierrätystehdas-tapahtumasta kun en aikaisemmin ole muistanut. Tapahtuma oli oikein mukava, lauantai oli myynnin osalta vähän hiljaisempi mutta sunnuntaina olikin sitten ihan toista luokkaa. Kuulin kyllä toisenlaistakin kommenttia muilta myyjiltä...=)
Jos tapahtuma vielä järjestetään ensi vuonna niin eiköhän olla mukana, tapahtuman idea sinällään oli oikein hyvä. Matkaan tarttui "uudet" oranssit pöksytkin jotka on ihan suosikit nykyään, kiitos toveri Sussulle joka ne matkallaan löysi ja nappasi minulle.
Osaston rakennus meni tällä kertaa ihan vasemmalla kädellä, aikaa oli aamulla vain tunti siihen eikä edellisenä päivänä ehättänyt osaston pystytykseen. Joten osasto oli sen näköinenkin, vähän huiskin haiskin...


Eiliset Kylämarkkinat on onneksi jo takanapäin ja sää ei todellakaan suosinut kyseistä tapahtumaa. Matka Lahteen sujui oikein aurinkoisissa merkeissä ja rallatellessa radion tahtiin, tavarat saatiin raahattua sisälle, paikka myyntikuntoon ja sitten se sade alkoikin ja jatkui ja jatkui...
Aikamoiset mummomarkkinat vielä olivatkin, naapurin arpapöytä tuntui olevan ainoa asia mikä lahtelaisia tällä kertaa kiinnosti. Koko päivä meni palellessa vaikka talvitakin otinkin mukaan ja sentään sisätiloissa oltiin. Ulkonakin oli lämpimämpää, tosin "hieman" kosteampaa...=)
Nyt on sitten luvassa uusien tuotteiden valmistusta ja valmistautumista kesän tapahtumiin. Kaisakin on kohta palailemassa takaisin maailmalta työn ääreen ja joutuukin aikamoisen savotan eteen...=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...