sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Osaava Nainen 2009

Turun Messu- ja Kongressikeskus täyttyy lokakuussa naisista.
Suomen suurin naistapahtuma, Osaava Nainen –messut, järjestetään 23. –25.10.09.

Messujen teemat liittyvät naisen elämää koskettaviin aiheisiin: työhön, yrittäjyyteen, terveyteen, vapaa-aikaan, kädentaitoihin ja ulkoiseen olemukseen.

Terveyden ja hyvän olon lähteillä
Ohjelmateema Terveys ja Hyvä Olo käsittelee hyvinvoinnin kokonaisuutta monesta eri näkökulmasta. Mukana on paljon käytännön tietoa hyvinvoinnista muotia ja kauneutta unohtamatta! Messujen uusilla ohjelmalavoilla: Jade, Helka ja Aada voit uppoutua naisten maailmaan liittyviin aiheisiin. Myös kokoustiloissa tapahtuu aamusta iltaan.

Elämä hallinnassa, onni ulottuvilla

Messuilla kohdataan naisen elämää koskettavat tunnetilat. Kirjailija Niina Revon johdattelemana kuullaan messupäivien aikana ajatuksia onnesta. Niin ikään päivien aikana esiintyvät mm. sellaiset nimet kuten kriisi- ja traumapsykoterapeutti Eija Palosaari, ravitsemusasiantuntija Paula Heinonen, ministeri Stefan Wallin, (kuvassa) nauruterapeutti Anu Saari, taiteilija Mikko Kuustonen, näyttelijä Mikko Kivinen ja monet muut.
Messuosastoilla ja työnäytöksissä on luvassa tekemistä ja erikoisteemoja. Voit opetella vääntämään käsitöitä rautalangasta tai tutustua karjalaisiin käsitöihin. Poikkea mm. Kauneuskujalle! Voit valita useista hoidoista mieleisen:ripsien pidennykset, hieronta, pikakampaus.
Messuosastot täyttyvät toinen toistaan houkuttelevimmista käsitöistä, tuotteista ja palveluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...