keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet...

Sysimetsä Design toivottaa kaikille asiakkaille oikein mukavaa vuotta 2010 ja toivottaa myös uudet asiakkaat tervetulleeksi kuluvana vuonna niin messujen kuin nettikaupan merkeissä. Lisäilemme uusia tuotteita nettikauppaan ja pyrimme parantamaan nettikaupan toimivuutta muutenkin. Tapahtumat-sivulta voit käydä kurkkaamassa tulevia myyntitapahtumia mistä meidät taas tänäkin vuonna loytää jahka ehdimme niitä sinne päivittämään tapahtumien varmistuessa. Kiseleffin talon kauppa lopettaa toimintansa 23.01.10 mennessään remonttiin, joten sen jälkeen meidän tuotteita ei enää sieltä löydy. Sen sijaan voit tulla ostoksille työhuoneellemme Töölöön kerran kuussa mutta siitä lisää sitten myöhemmin...
Jos sinulla on ideoita tuotteista ym. mit
ä haluaisit nähdä tuotevalikoimassamme tai haluaisit niitä kauppaasi myyntiin, niin laita tulemaan viestiä meille. Otamme kaikki vinkit mielellämme vastaan!!

Myös jos kaapistasi loytyy hyväkuntoisia vanhoja kankaita, vaatteita, nappeja, nauhoja, lankoja, helmiä ym. millä et tee enää mitään mutta mitä me voisimme käyttää tuotteissamme, niin otamme lahjoituksia mielellämme vastaan tai mahdollisesti maksamme pientä korvausta sopimuksen mukaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...