tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kaaos työhuoneella - Chaos at the workroom

Työhuoneella on vallinnut jo pitemmän aikaa lievä kaaos. Pikku hiljaa se on saavuttanut jo aika maksimaaliset olosuhteet. Ennen joulua oli niin hirmuinen kiire kaiken jouluhässäkän kanssa ettei ollut mitään toivoa ehtiä järjestelemään ja siivoamaan. Hyvä kun ehti tehdä kaikki tuotteet myyntitapahtumiin.
Helpompi olisi pitää paikat kuosissa, jos sitä rompetta ei olisi kertynyt niin paljoa. Sitä kun omaa vähän Sulo Vilenin luonnetta, eikä mitään raaski heittää pois. Sillehän kaikelle voi olla jotain käyttöä joskus :)
Kaikenlaista materiaaliakin on kertynyt vinot pinot. Jouluna vannoin, että heti tammikuun alussa raivaan paikat ja teen niin nättiä. No, mitenkäs kävi. Enhän mitään ehtinyt kun yhtiökumppanikin oli pari kuukautta Portugalissa lomailemassa ja kaikki hommat kaatuivat meikäläisen niskaan. Kaikki aika meni tilaustuotteiden tekemiseen. Sitten tuli vuoronvaihto ja lähdin vuorostani stressilomalle Intiaan.
Nyt on vakaa aikomus pistää putiputs paikat kuntoon ja siivota työhuone katosta lattiaan. Olisi mukava pitää siellä joskus avoimet ovetkin kaikille kiinnostuneille. Ainakin tänään on yksi kangashylly saatu järjestykseen! Siitä se alkaa...
Pitäisiköhän ottaa ennen ja jälkeen kuvia :D
We have a little chaos at workroom. Actually it has been quite long. Since last autumn or something like that. At the moment there is not much space to do work. Lot of stuff everywhere. Difficult to move from one place to other. How lazy you can be? I know I have to do something and soon.
But today I cleaned one shelf full of fabrics! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...