keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sinne meni

Hattaran päivät ovat luetut, kesä vetelee viimeisiään ja aittojen ovet sulkeutuvat ihan näillä hetkillä. Tämä taisi olla meidän ensimmäinen ja viimeinen kesä torikujalla, Kaisa tuskin suostuu muuttamaan toiseksi kesäksi takaisin Kuopioon...=)
Välillä koettiin kinkkisiä tilanteita kun tavarat olivat hajaantuneet kahteen eri kaupunkiin ja tarvitsemasi esine oli juuri siellä toisessa paikassa. Eli ei aina kovin käytännöllistäkään, varsinkaan tilausten postittamisien kanssa....

Vielä pitäisi jaksaa pakata kaikki tavarat, raivata työhuone ja laittaa paikoilleen, jotta saataisiin elämä normalisoitua ja pyörimään omalla painollaan. Tällä hetkellä kaikki on ihan sekaisin....
Messukausi alkaa ihan kohta ja sitä kovasti jo odotellaan, ihanaa kun maisemat vaihtuu ja joka reissu on erilainen! Mutta sitä tavaroiden raahaamista ja osaston pystyttämistä en kaipaa ollenkaan, kunpa joku muu hoitaisi sen puolen....


6 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän kauppa!

  VastaaPoista
 2. Voi että kun hieno putiikki, ihanan paljon hauskaa tavaraa!! Voimia purkuhommiin! :) Ja kiitos myynneistä! Seinäjoella varmaan nähdään!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Reetta!
  Siinä onkin hommaa ja mihin se kaikki tavara taas tungetaan, apua....
  Juu, Seinäjoella törmäillään!

  VastaaPoista
 4. Tosi iloisen ja tunnelmallisen näköinen kauppa! Miksi se on auki vain kesäisin? Miten tuo räsymatto toimii julkisessa tilassa? Meneekö se tosi nopeasti ihan kauhean näköiseksi? Miten pysyy paikallaan? Mietin vain tulevaisuutta varten ;) Kiitos tunnustuksesta! Laitan sen blogiini alkuviikosta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mia! Kaupat on Kuopion keskustassa vanhoissa aitoissa, siellä ei oikein tarkene talvisin. Nyt kesälläkin meinattiin paleltua kun oli oikein sateisia päiviä, toisaalta helteisinä päivinä meinattiin taas paistua...=) Joulun aikaan aitat aukeaa taas pariksi viikonlopuksi, mutta en käsitä miten ihmiset tarkenee hillua koko päivän tiskin takana!
  Kyllähän ne matot aina vähän likaantuu, varsinkin heti oven edessä oleva mutta onneksi voi kääntää toisen puolen esiin. Toisaalta kaikki sotkut jää sinne ovelle eikä kulkeudu pitkin aittaa. Muut matot pysyy puhtaampana...=)
  Minusta ne on kätevät ja tulee heti pirtsakamman näköistä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...