lauantai 24. syyskuuta 2011

Haluatko osallistua?

Niin kuin jo aikaisemmin hieman vihjailimme tuolla Facebookin ryhmän sivuilla, että messuilla olisi jotain yllätystä tiedossa niin nyt se sitten paljastuu. Nimittäin päätimme Kaisan kanssa jakaa 8:lle ihmiselle prikulleen samanlaisen tarvikepaketin ja vastineeksi haluamme niistä syntyneistä tuotoksista 2-3 valokuvaa. Sinun ei tarvitse maksaa materiaalipaketista yhtään mitään.
 Eli tähän haasteeseen voivat osallistua niin Seinäjoen käsityömessuille tulijat kuin 2 blogin lukijaakin, jotka eivät syystä tai toisesta pääse osallistumaan messuille. Saman tyyppiseen juttuun olen joskus törmännyt jossakin blogeissa aikaisemmin ja idea vaikutti niin hauskalta, joten päätimme Kaisan kanssa toteuttaa samalla idealla oman jutun.
Jokaisena messupäivänä annamme 2 tarvikepakettia koodimineä vastaan, tämä paljastetaan messujen kynnyksellä mikä se sitten onkaan. Nopeat syövät hitaat eli se kuka ensimmäisenä ehtii taikasanat lausumaan, nappaa paketin mukaansa. Ja ne ketkä messuille eivät pääse, voivat laittaa meille suoraan sähköpostia osoitteeseen sysimetsadesign(at)gmail.com ja ilmaista halunsa osallistua. Näistä arvomme kaksi onnekasta paketin saajaa ja me maksamme lähetyksestä koituvat postikulut tottakai. Muistathan, että voit osallistua vain jompaan kumpaan, joko messuilla tai lähettämällä meiliä. Tällä taataan se, että jokainen paketti löytää eri kotiin eikä samat henkilöt osallistu monta kertaa.
Vastineeksi tästä siis haluamme sinulta 2-3 valokuvaa tekemistäsi tuotteista, emme maksa kuvista mitään emmekä tule käyttämään niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin esittelemme tekemäsi tuotteet täällä blogissa/nettisivuilla/Facebookin ryhmän sivuilla ja lisäksi nimesi  jos annat siihen luvan. Toiveena on, että tekisit vähintään kaksi eri tuotetta saamistasi materiaaleista ja käyttäisit siihen omaa luovuuttasi eikä käsityölehdistä tai -kirjoista kopioituja ohjeita!
Sinulla on tasan kaksi viikkoa aikaa tehdä saamistasi materiaaleista jotain ja lähettää kuvia niistä meille, joten suotavaa että omistat jonkinlaisen kameran. Kuvien ei tarvitse olla mitään tähtiainesta, riittää kunhan ne ovat joten kuten julkaisukelpoisia.
Valmiita tuotteita ei tarvitse meille lähettää, ne voit pitää itselläsi sekä myöskin kaikki jäljelle jääneet materiaalit. Lisäksi voit käyttää myös omia materiaalejasi meidän antamien lisäksi jos kaipaat jotain muuta tuotteesi tekemiseen, se ei ole kiellettyä lainkaan, päinvastoin! Mielenkiintoisinta on nähdä miten erilaisia juttuja te saattekaan aikaan samanlaisista materiaaleista!

 Ethän osallistu:
- Jos sinulla ei ole aikaa tuotteiden tekemiseen kahden viikon sisällä
- Et saa käyttöösi kameraa
- Haluat vain materiaalit eikä sinulla ole muuten mielenkiintoa asiaa kohtaan
- Jos kopioit tekemäsi tuotteet suoraan jostain etkä käytä omaa mielikuvitustasi
Eli kaikki voivat osallistua, sinun ei tarvitse olla mikään ammattilainen käsitöissä. Riittää kunhan olet innostunut asiasta ja haluat kokeilla uusia juttuja. Materiaalit voivat olla laidasta laitaan mutta kuitenki sellaisia mitä meiltä löytyy varastoista, joten nyt saattekin ehdottaa minkä tyyppinen materiaalipaketti laitetaan ensimmäisellä kerralla?
Olisiko se huovutusta, ompelua, korujen tekemistä, askartelua vai mitä ihmettä? Villaa, huopaa, nappeja, nauhoja, koristeita, puuhelmiä tai jotain ihan muuta? Vai kenties jokin teema?
Saamistamme ehdotuksista sitten teemme Kaisan kanssa paketit mutta se paljastuu vasta sitten messujen aikaan mitä ne pitävätkään sisällä.
Eli nyt ehdotuksia kehiin ja me jäämme jännityneitä ja mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää!!
Ja muistattehan, tämä tullaan toteuttamaan myös myöhemminkin uudestaan mikäli innostuneita asiaan löytyy!=)

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...