perjantai 9. syyskuuta 2011

Menovinkkejä

Tulevana viikonloppuna ei ole riennoista  pulaa. Käy vaikka näissä kaikissa tai valkkaa itsellesi sopivat tapahtumat. Me taidetaan Kaisan kanssa myös pyörähtää näissä kaikissa, mikäli vain hommilta keritään.
Kaapelitehtaalla järjestetään taas tänäkin syksynä Design market, josta voit löytää alennettuun hintaan kaikenlaista kivaa kotiisi tai itsellesi. Tänne on ilmainen sisäänpääsy.

Wanhassa satamassa on jälleen kerran Käsityömessut, sieltä löydät värkkäilyyn ihanimmat materiaalit tai valmiit tuotteet suoraan tekijöiltä. Tästä lystistä joudut pulittamaan 10€ mikäli sisään halajat. En tajua miksi messuille pitää maksaa pitkä penni sisäänpääsystä. Paikat maksavat jo hunajaa yrityksille ja asiakkaat joutuvat maksamaan siitä ilosta, että pääsevät ostamaan tuotteita. Kohtuutonta!
Välillä on hauska käydä vain katselemassa messuilla mitä kaikkea kivaa on tarjolla jos ei sillä hetkellä tarvitse mitään, mutta tuolla karsitaan nämä piipahtelut pois.

Kruununhaassa Tieteiden talolla järjestetään ensimmäistä kertaa Silmä, pisto, tikki, takki-Käsityötarvikemarkkinat. Tänne on ilmainen sisäänpääsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...