sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Raotetaan paketin sisältöä...

Haasteen teema on valittu, se tulee olemaan ompelu. Eli paketista voi löytyä kaikkea mahdollista siihen liittyvää: kankaita, nappeja, nauhoja jne. mutta tarkka sisältö selviää vasta sitten myöhemmin. Pidetään jännitystä vielä yllä...=)
Eli nyt kaikki jotka tykkäävät ompelujutuista, osallistukaa ihmeessä! Keskiviikko 28.9.11 on viimeinen ilmoittautusmispäivä niille, jotka eivät pääse messuille.
 Ja muistakaan, varsinaisten tuotteiden ei tarvitse olla mitään monimutkaisia viritelmiä vaan ihan simppeleitä asioita. Voit tehdä vaikka avaimenperän, neulatyynyn, pussukan, kirjanmerkin, koristeen, pehmolelun jne. mitä ikinä keksitkään ja koristella mielesi mukaan!
 Ja kaikkia paketin materiaaleja ei tarvitse käyttää, voit valita juuri sinun projektiin sopivat. Ja vaikka teema on ompelu, se ei tarkoita että sinun on pakko ommella jotain koneella tai käsin. Mikä estää sinua vaikka päällystämästä kirjan, tekemästä kortteja jne....eli voitte käyttää ihan vapaasti omalla valitsemallanne tyylillä/tekniikalla paketin materiaaleja.
Ja muistakaa, haastetta ei kannata ottaa turhan vakavasti ja viettää unettomia öitä sen takia!=)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana idea! Toivottavasti pääsen näiden onnellisten 8n puketin saajan joukkoon. :)

    VastaaPoista
  2. Laitako meille osoitteesi sähköpostilla sysimetsadesign(at)gmail.com

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...