perjantai 2. joulukuuta 2011

Jouluisia rientoja

Tänä viikonloppuna meitä joulumyyjäisien ystäviä hemmotellaan oikein urakalla, luvassa on ainakin viidet myyjäiset täällä Helsingissä. Jos tiedätte joitakin muita tapahtumia täälläpäin niin infotkaahan meitä, sunnuntaina ajateltiin kiertää kaikki läpi mikäli kunto kestää....
Huomenna on Kruununhaassa tieteiden talolla Silmä, pisto, tikki, takki - käsityömarkkinat, johon mekin Kaisan kanssa osallistumme omilla tuotteillamme ja eiköhän jotakin materiaaleistakin lähde mukaan. Tapahtuma järjestetään toista kertaa ja on avoinna lauantaina 10-18. Talossa on myös kahvila jos alkaa kiertelyn lomassa kahvihammasta kolottamaan. Tänne on muuten ilmainen sisäänpääsy.
Wanhassa satamassa on perinteiset naisten joulumessut 2-6.12, niihin emme tällä kertaa osallistu. Unohdettiin hakea ajoissa myyntipaikkaa ja sitten kun muistettiin, olikin jo liian myöhäistä...ja toisaalta kun ollaan vähän kranttuja mistä salista paikka halutaan niin..
Vanhalla ylioppilastalolla on toisessa kerroksessa 3-4.12 klo 10-18 Taidekäsityömyyjäiset. Sieltä voi käydä ottamssa jo vähän maistiaisia tulevaan eli Vanhan perinteisiin joulumyyjäisiin, jotka alkavat 11.12 ja loppuvat 22.12. Mekin olemme siellä alakerran pikkusalissa taas hakemassa joulutunnelmaa, luvassa ainakin paljon erilaisia koruja ja muuta koristetta.
Kaapelitehtaalla on kaikkien eläinten ystävien joulumyyjäiset 3-4.12, myytävänä on tuotteita laidasta laitaan ja mikä parasta ne eivät sisällä mitään eläinperäisiä aineita.Voit hankkia joulupöytään vaikka seitan-kinkun sen perinteisen tilalle...
Ja vielä Ornamon Design joulumyyjäiset 3-4.12, tapahtuma on avoinna molempina päivinä 11-19.
Vaikuttaa vähän siltä, että tästä viikonlopusta tulee aika kiireinen....

6 kommenttia:

 1. Sitten on ainakin Taideteollisen korkeakoulun myyjäiset Hämeenkadulla. Tämän päivän hesarissa oli pitkä lista viikonlopun myyjäisitä ;-)

  VastaaPoista
 2. Niin siis Hämeentiellä, tietysti.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, pitääki kurkata hesari läpi jos huomenna vaikka ehtis juosta monet messut läpi...=)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kipittäkää kurkkimaan,
  mitä syntyi tilaamistani
  kärpässienihelmistä, hiuh!
  Talven piristyspilkkuja!

  Ps, Mukavaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
 5. Tuula, kuvat katsottu ja hienolta näyttää! Jos noista ei synny joulufiilistä niin ei sitten mistään...=)
  Vielä kun saataisiin lopuiltakin kuvia!
  Kiitos Laura vinkistä, kävin kurkkaamassa!=)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...