keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Mitä sitten syntyikään....Osa 1.

Yhdestä tarvikepakettihaasteesta on taas selvitty ja iso kiitos kaikille osallistujille!
Tällä kertaa paketin teemaksi tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan joulu kun kerran sitä aikaa vuodesta elettiin.Vaikka joulukiireet taisivat painaa kaikilla päälle niin ihmeen paljon oli taas ehditty paketin materiaaleista tekemään. Monet olivat tehneet kankaisia sydämiä, mikä onkin oiva ja monikäyttöinen koriste näin jouluna. Kuten kuvista näkee, materiaaleista oli syntynyt muuten aika erilaisia tuotteita. Osa oli tehnyt jouluisia koristeita, osa koruja, osa pussukoita mutta tyyliltään niin erilaisia mikä oli ilahduttavaa ja inspiroivaa nähdä.
Taas kerran sitä huomasi, miten jumahtanut sitä on siihen omaan tyyliinsä ja tapaansa tehdä asioita vaikka kuvitteleekin omaavansa kohtalaisen hyvän mielikuvituksen.=)
Tällä kertaa pakettiin sujahti mm. jouluisia kangaspaloja, huopaa, erilaisia nauhoja, nappeja, puuhelmiä, huopapalloja, paljetteja, metallisia riipuksia, kulkusia, polymeeri siivuja ja pieniä tekojalokiviä....
Ensimmäisenä meille ehti kuvia lähettämään Katja blogista Elämän pyörteissä.
Katjalla olikin ollut hurja tehdas päällä, sillä niin monta tuotetta oli paketin materiaaleista syntynyt vaikka osa materiaaleista olikin jäänyt vielä odottamaan käyttöä!
Kankaiset sydämet oli tehty lahjapakettien koristeeksi, puu- ja huopahelmistä oli syntynyt värikäs kaulakoru ja lisäksi nauhoista ja puuhelmistä avaimenperiä. Ruskeasta paperista syntyy todella kauniita paketteja kun ne somistaa jouluisilla nauhoilla ja pienillä koristeilla.
Lisäksi Katja oli tehnyt aikamoisen läjän heijastimia, hieno idea käyttää joulukortissa irrotettavaa koristetta, jonka kortin  saaja voi ottaa omaan hyötykäyttöönsä myöhemmin. Joulukortin teema oli"kukaan ei kulje ilman heijastinta" ja heijastimiahan ei tunnetusti ole koskaan liikaa! Ainakin itseltä ne tuppaavat aina hukkumaan...Heijastimissa oli käytetty paketin tähtinappeja ja paljetteja, kuvassa oleviin lahjatyynyihin oli kiinnitetty paketin puiset napit koristeeksi.
Nukkekotikin sai joulukoristeen yllensä, nauhan johon Katja oli kiinnittänyt kulkusia ja polymeeri koristeita. Metallisesta kuusesta tuli magneetti ja käpytontut saivat huovasta tonttulakit päähänsä joissa koristeena oli kulkuset.
Kiitos Katja kuvista ja osallistumisestasi!!!3 kommenttia:

  1. Kiitos, että sain olla mukana!

    VastaaPoista
  2. ihan mahtavan tuotteliasta, vau :D tosi upeita juttuja on syntynyt :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Katja kun osallistuit! Ihanaa päästä katselemaan näitä paketista syntyneitä tuotoksia, miten erilaista jälkeä syntyykään!=)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...