torstai 29. joulukuuta 2011

Mitä sitten syntyikään....Osa 2.

Seuraavana kuvia meille lähetteli TuulaR ja hänkin oli ehtinyt loihtimaan paketin materiaaleista vaikka mitä jouluista.
Siis mikä ihana "jouluhimmeli"!
Aina ei tarvitse sinne katonrajaan ripustaa sitä perinteistä olkihimmeliä vaan sen voi korvata jollakin muulla, vaikkapa tällaisella ihanalla sydänaiheisella koristeella. Miksi kantaa kaupasta koristeita kotiin kun näin suloisia sydämiä voisi itsekin tehdä...ai että, tykkään!
Jouluisilla kankailla ja nauhoilla saisi vaikka mitä ihanaa viriteltyä kotiin kun vain jaksaisi/ehtisi tehdä, vielä ei ole kyllä vastaan tullut yhtään joulua jolloin olisin ehtinyt mutta ehkä sitten ensi vuonna,hm....
Välillä sitä miettii, että olisi ihanaa näin jouluhulluna ihmisenä unohtaa kaikki joulumyyjäiset ja valmistautua rauhassa jouluun. Viritellä hyvissä ajoin jouluvalot, värkkäillä itse hurjat pinot koristeita, kuunnella joululauluja rallatellen ja lennähtää vaikka tutkailemaan joulumyyjäisiä muualle päin Eurooppaa mutta ei. Viikot ennen joulua on aina yhtä hektisiä vaikka kuinka vannoisi joka joulun jälkeen, että ensi vuonna tuotteet tehdään hyvissä ajoin ja kuinkas siinä sitten taas käykään...ihmisen muisti on lyhyt.
Aina joulun alla sitä huomaa vääntävänsä hiki hatussa tuotteita yötä myöten, viikot mennään muutaman tunnin yöunilla, suuhun tungetaan mitä milloin muistetaan jos muistetaan, kirotaan miten taas ollaan tässä pisteessä ja ollaan kuin perseelle ammuttuja karhuja. Ei joulufiilistä lähimaillakaan, joulusta puhumattakaan.
Vielä yksityiskohta sydämistä.
Materiaaleista oli syntynyt myös tämä jouluaiheinen taulu kotia koristamaan, jossa TuulaR oli käyttänyt ainakin paketin huopia, nappeja, nauhaa, metalliriipusta ja paljetteja.
Tässä säilytyslaatikko joulukorteille, miksei tässä muutakin voisi säilytellä tai laittaa vaikkapa konvehteja koristeeksi joulupöytään. Tosin mahtaisiko suklaat kovin kauaa tässä säilyä, taitaisi ainakin täällä mennä heti parempiin suihin...=)
Tästä kuvasta näkee paremmin miltä kortit näyttävät tässä pussukassa. Kiitos sinullekin TuulaR kuvista ja osallistumisestasi!4 kommenttia:

 1. wow thats so lovely.I like your hart!

  Greatings send you Conny

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta tarvikepaketista. Ideoita pursuaa tuotepaketista saa vielä pienin lisäyksin vaikka mitä. kaikki tämä teidän juttu piristää tätä synkkyyttä ja pimeyttä. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. voi miten kivoja nämäkin. ihan mahtavaa että jokainen on keksinyt tarvikkeista ihan erilaisia :) "himmeli" on tosi kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tuula sinulle! Mahtavaa jos tämä on piristänyt sinunkin elämääsi, meillä ainakin on ollut Kaisan kanssa tosi kivaa odotella teidän lähettämiä kuvia ja ihastella syntyneitä tuotteita!=)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...