torstai 29. joulukuuta 2011

Mitä sitten syntyikään....Osa 3.

Nyt esittelen teille Annan tekemät hienot ja hyvin jouluiset luomukset, jotka ovat tyyliltään ihan erilaiset kuin tähän mennessä nähdyt. Tuotteissa on käytetty paljon juuri jouluun sopivia värejä; punaista, vihreää ja valkoista. Anna oli pyöräyttänyt paketin tarvikkeista koruja ja pussukan.
Anna oli myös käyttänyt fimoja kynsien koristeena mikä sopii tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Ja mikä ihana kynsilakan väri, keltainen on muuten yksi suosikkiväreistäni tällä hetkellä. Fimo siivut ovat aika monikäyttöiset, niitä voi käyttää koristeena moneen paikkaan; skräppäyksessä, koruissa, kynsissä, nukkekotijutuissa jne.
Tässä kaulakorussa taitaa olla kaikki materiaali tarvikepaketista, sopii hyvin joulurientoihin. Ja miten erilaisia koruja haasteeseen osallistujat tekivätkään samoista materiaaleista, hienoa.
Tässä pienistä pullonkorkeista tehdyt korvikset, mihin Anna on käyttänyt paketin tekojalokiviä.
 Mistä näin pieniä pullonkorkkeja löytää? En ole aikaisemmin törmännyt moisiin mutta söpöltä näyttää....=)
Amerikkalaisethan tekevät paljon erilaisia koruja ja magneetteja pullonkorkkeihin mutta niissäkin olen nähnyt käytettävän vain tavallisen kokoisia korkkeja.
Ja tässä nämä upean väriset kynnet missä koristeena jo aiemmin mainittuja kakkusiivuja. Kynnet lakataan pohjalakalla, sitten laitetaan päälle kerros pintalakkaa johon siivut voi kiinnittää. Kynnet voi vielä tämän jälkeen viilata ja lakata vielä kerran kirkkaalla lakalla jolloin koristeet säilyvät paremmin kynsissä. Tähänkin löytyy varmasti muitakin tapoja mutta tuolla tyylillä olen nähnyt näitä koristeita käytettävän. Lisäkoristeena voi käyttää myös noita pieniä tekojalokiviä jos haluaa vähän blingblingiä elämään...=)
Tekisi itsekin mieli kokeilla mutta ensin pitäisi kasvattaa ne kynnet....
Tässä Annan tekemä joulupussukka, nämäkin materiaalit ovat melkeinpä kaikki meiltä lähteneistä tarvikkeista paitsi tuo vetoketju. Vuorena sydänkangas ja päällä vihreää askarteluhuopaa, somisteena pätkä punaista ruutunauhaa ja tähtinappi. Pisteenä iin päällä punaiset koristepistot kirjontalangalla. Tällaiseen pussukkaan voisi sujauttaa vaikka pienen lahjan sisälle ja antaa jollekin joululahjaksi, näin lahjapaketistakin olisi iloa saajalle.
Kiitos myös Annalle kuvista ja osallistumisestasi tähän haasteeseen! Käykäähän tutustumassa Annan blogiin myös.

2 kommenttia:

 1. iso kiitos teille haasteesta :) oli kyllä hauska osallistua ja jännityksellä seurailen että mitä ideoita muilta on syntynyt :)

  noita minipullonkorkkeja ostin tampereen kädentaidot-messuilta, muistaakseni skräpteekin osastolta, muttakun heidän verkkokauppaan kurkin niin ei siellä näkynyt, eli muistankohan väärin. olen yrittänyt niitä itsekin etsiskellä lisää, säästin tuon pakkauksen missä valmistajan nimenä on darice (www.darice.com). hakusanalla "darice mini bottle caps" löytyi kyllä useampikin jenkkipaikka josta voisi löytyä... :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anna myös sinulle, meillä oli täällä joulu vähän joka kerta kun kuvia tupsahteli sähköpostiin.=)
  Inspiroivaa nähdä millaisia tuotteita olette saaneet aikaan!
  Nuo pullonkorkit oli kyllä tosi söpöjä, pitääpä yrittää metsästää niitä jostain.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...