perjantai 30. joulukuuta 2011

Mitä sitten syntyikään....Osa 4.

Nyt on esittelyvuorossa neljäs haasteeseen osallistunut eli PoisonPineapple ja hänen blogiinsa voitte käydä tutustumassa täällä. Hän oli ehtinyt tehdä myös monta tuotetta materiaaleista: erilaisia koruja ja ovikoristeen. Taas hyvä esimerkki siitä miten erilaista jälkeä syntyy samoista materiaaleista.
PoisonPineapple oli letittänyt vahattua puuvillanyöriä johon oli sitten pujotellut helmiä koristeeksi sinne tänne. Aina ei tarvitse tyytyä siihen yksinkertaisempaan kaulakoruversioon eli pujotteluun, vaan heti saa lisää näyttävyyttä kun vähän kikkailee narujen kanssa, hienoa.
Ja tässä jouluiset korvikset huopapalloista ja metalliriipuksista, kuka sanoo että molempien korviksien pitäisi olla samanlaiset??!! Minusta aika hauska idea tehdä erilaiset versiot korviin roikkumaan.=)
Tähän kännykkäkoruun PoisonPineapple on käyttänyt pieniä fimo koristeita, aika hieno tuo metallinen pohja mihin koristeet on ujutettu.
Tässä yksityiskohta ovikoristeesta johon on käytetty tarvikepaketin huopaa, kulkusia, paljetteja, nauhaa ja nappeja.
Ovikoriste kokonaisuudessaan.
Tässä vielä yksityiskohta kuusesta roikkuvista lahjapaketeista. Pakettien pohjana on käytetty huopaa jotka on sitten päällystetty kankailla ja somistettu paketin nauhoilla. Lahjat taitavat roikkuvat kirjontalangoissa, jotka myös tulivat paketin mukana...
Ja vielä yksi taidonnäyte PoisonPineapplelta, pallokankaasta tehty rusetti jota koristaa puuhelminauha ja metallinen kuusiriipus. Rusetti on käsinommeltu ja taakse on kiinnitetty hiussolki, pysyy kovemmissakin pikkujouluissa paikoillaan. Kuuseen on liimattu kiinni pieniä tekojalokiviä ja ommeltu tämän jälkeen rusettiin kiinni. Lopputuloksena aika näyttävä hiuskoriste!
Kiitos sinullekin PoisonPineapple kuvista ja osallistumisestasi tähän haasteeseen!

1 kommentti:

  1. vautsi vau mitä ihanuuksia taas on syntynyt :D tuo viimeisin rusetti on kyllä ehdottomasti mun suosikki näistä :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...