maanantai 2. tammikuuta 2012

Mitä sitten syntyikään....Osa 6.

Viimeisenä haasteporukasta esittelen teille Tanjan aikaansaannokset, hän on melkoinen kortintekijä mutta muutkin materiaalit pysyvät hänen hyppysissään kuten kuvista näkyy. Aika erilaisia tuotteita olitte kyllä loihtineet noista materiaaleista, Tanjankin tekemä sydän on ihan erinäköinen kuin muiden tekemät. 
Tässä kuvassa on koristeltu Tiimarin tavallisia paperikasseja jouluisammaksi paketin tarvikkeilla liimaten ja kuulemma neuloenkin, heti saa lahjapaketista persoonallisemman kun näkee vähän vaivaa koristelun suhteen. Pusseissa on käytetty huopaa, nauhoja, kankaita, nappeja ja taitaa olla noita pieniä tekojalokiviäkin.
Tässä on huovasta tehty joulukuusi korttiin. En voi muuta kuin ihmetellä miten näitä kortteja oikein tehdään, olen pudonnut aikapäivää sitten kärryiltä uusista suuntauksista, varsinkin skräppäämisestä ja korttihommista(ja nyt kuulostan ihan kalkkeutuneelta mummelilta)...=)
Tanja teki materiaaleista myös tämän hiutale-koristeen, joka päätyi kännykkäkoruun/avaimenperään. Sydämeen on ujutettu kaikki paketin kulkuset ja se päätyi koristamaan lahjaa.
Tämä nauha on tehty  pöytäkuusta varten ja siinä on koristeena käytetty pieniä nauhan palasia, kangasta ja nappeja.
Ja viimeisenä Venla-tytölle tehty lorupussi, ihanasti sävy sävyyn kankaat ja nauhat. On se vaan niin hyvä väriyhdistelmä...=)
Kiitos sinullekin Tanja kuvista ja osallistumisesta!

Nyt meidän pitäisi Kaisan kanssa päättää kuka näistä tekijöistä saa itselleen yllätyspaketin, kuka onnistui käyttämään eniten paketin materiaaleja hyödykseen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...