keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Keväisiä muutoksia...

Täällä blogissa on ollut aika hiljaista viime aikoina, tuntuu ettei ehdi/keksi mitään raportoitavaa. Messuiltakin olisi mukava aina välillä laittaa vähän päivityksiä mutta emme muista koskaan ottaa Kaisan kanssa ainuttakaan valokuvaa, joten se siitä.
Kamera tietysti on mukana mutta pysyy visusti kassissa koko reissun ajan...
Nyt ensi viikonloppuna ollaan taas menossa, tällä kertaa kohti Jyväskylän Paviljonkia. Tämä onkin tämän työn luksusta: tavarat autoon, kottero kiitää ympäri Suomea ja maisemat senkun vaihtuu. Välillä tietysti taistellaan kumman vuoro ajaa ja kumman vuoro vetää lonkkaa vänkärin penkillä...=)
 Nyt on pientä jännitystä ilmassa, meitä uskollisesti palvellut menopeli kun sattui hajoamaan ennen Turun messuja ja on siinä ja siinä saadaanko se korjattua ennen lähtöä...
Mutta onneksi auto sanoi sopimuksen irti 500m päästä kotipihasta eikä missään pimeällä moottoritiellä, siinäpä sitä sitten oltaisiinkin hirveän tavaralauman kanssa. Meillä kun on auto yleensä piripintaan pakattuna, kaikki mahdolliset kolot tavaroita täyteen tungettuna. Ollaan aikamoisia mestareita jo tuossa pakkaamisessa, suorastaan taidetta miten jokainen kapsäkki sinne autoon asetellaan...=).
Uutta on tapahtunut nettisivurintamallakin. Tästä eteenpäin kaikki materiaalit löytyvät täältä ja vanhalle sivulle jäävät kaikki valmiit tuotokset. Sivuihin tulee selkeyttä ja mekin pysymme vähän kärryillä paremmin. NamiSuppliesin Facebook-sivuilla muuten on arvonta käynnissä. Mikäli materiaalivarastosi kaipaavat täydennystä niin kannattaa käydä osallistumassa arvontaan, kaikkien osallistujien kesken arvotaan 30€ tuotepaketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...