torstai 17. toukokuuta 2012

Kesätunnelmia

 Kevään viimeinen messuviikonloppu vietettiin pari viikkoa sitten Oulussa ja ainakin hallissa oli kovin kesäiset tunnelmat. Muuten viikonloppu oli vähän turhankin vilpoisa, juuri kun oli ehtinyt tottumaan lämpimiin keleihin...
Mutta viikonlopusta selvittiin ja ehdittiin jo huokaista helpotuksesta kun messu-urakka oli takanapäin.
Nyt olen jo tosin alkanut vähän vilkuilla sillä silmällä tapahtumia, pitäisikö mennä myymään jonnekin. Tämä messuton elämä kun tuntuu taas harvinaisen tylsältä, pelkkää työhuoneen siivousta ja raivausta.
Seuraava tapahtuma on vasta heinäkuussa kun suuntaamme Billnäsiin, toivotaan että silloin ainakin säät suosivat sitä tapahtumaa.
Messuilla oli aika kivoja vinkkejä miten kierrätystä voi harrastaa myös puutarhassa tai mikseipä myös parvekkeellakin jos sattuu omistamaan vähän isomman sellaisen.
Eri väriset kumisaappaat olivat aika söpöjä kun niihin oli laitettu kasvamaan värikkäitä kukkia, ainakin tällaisen värihörhön silmä lepäsi niissä.=)
Ja miksi ostaa kaupasta valmiita ruukkuja kun voi maalata suolakurkku- ym. pöntöt maaleilla ja laittaa niihinkin kukkaloiston pihaa koristamaan. Ihania!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...