maanantai 25. kesäkuuta 2012

Ankara, Turkey

Elvankent, Ankara in january. More snow than in Helsinki when i left.
Ankara is very boring city. Especially compairing to Istanbul. Long way everywhere. I was there in january/february and it was very cold then. Propably not the best time for going there. I don´t know what you can do there?!? I didn´t find much interesting placies. Any ideas?
Of course i visited common tourist placies but i was not very fond of those :) Maybe it is different in summer time...
So cute egg wagon :)
This was very cool park in Eryaman.
I hate clowns but this is very nice garbage can. Why they don´t make more this kind of?
Turkish pide. It is hard to find vegetarian food in Turkey...
Tea, tea and tea. Turkish people drink tea as much as finnish drink coffee.
Ulus. Only place where i found craft shops.
Jos johonkin paikkaan pitäisi Turkissa matkustaa, niin ensimmäisenä ei kyllä mieleen tulisi Ankara. Minusta se on tosi tylsä paikka. Joka paikkaan ihan hirveä matka ja hankala liikkua jos ei osaa sanoa sanaakaan turkkia. Englantia ei puhu juuri kukaan. Ehkä talvi nyt ei ole muutenkaan paras ajankohta matkustaa sinne. Varsinkin kun nyt sattui olemaan ennätyskylmä ja luminen talvi. Siellä ne paikalliset vaan viiletti menemään kesärenkailla vaikka tiet olivat yhtä jäässä kuin Suomessa :)
Ankarasta oli tosi vaikea löytää mitään kätsäpaikkoja. Lankaa kyllä myytiin joka kulman takana ja se olikin aika halpaa. Tosin tekokuitua suurin osa, mutta ihania värejä. Yritin myös löytää kirjakauppaa, missä olisi ollut käsityökirjoja, mutta ihan turhaan. Niitä olisi ollut mukava selailla reissun aikana. Kuinkahan monessa kirjakaupassa ravasin ja löysin vain pari ompelukirjaa. Eikö turkkilaisia kiinnosta käsityöt ollenkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...