maanantai 18. kesäkuuta 2012

The Day

Tuskin oltaisiin urakasta selvitty ellei olisi deadline pukannut päälle. Nimittäin jos ei oltaisi laitettu  kalenteriin päivämäärää ylös ja julistettu virallisesti Avointa työhuonepäivää niin samoja roinia väisteltäisiin vielä vuodenkin päästä...
Mutta nyt kun on ollut pakko järjestellä ja heitellä rankalla kädellä tavaroita pois tai kiertoon, niin kummasti se epämääräinen varasto alkaa näyttää jo taas työhuoneelta. Tavaraa siellä on vieläkin liikaa mutta pikkuhiljaa...
Ja mitä kaikkea sieltä paljastuikaan kun aikansa kaiveli, eihän sitä edes muista omistavansa puoliakaan kun ne ovat hautautuneet sinne kaikenmaailman nyssyköitten ja laatikoiden sekaan. Kangaspuut, pari neulekonetta, prässi, aika monta ompelukoneen raatoa, hirveä läjä matonkudetta, jumalattomasti lankaa jne...huh.
Urakasta selvittiin vaikka vielä jäikin muutama laatikko selvitettäväksi, nyt voikin käydä sitten tekemään taas uusia tuotteita mitä olen himoinnut jo kauan, mahtavaa!
Tarmolla on jo pannu kuumana, vanhalle herralle koittaa onnenpäivä kun luvassa on vierailijoita ja pöytä notkuu herkkuja. Tarmo tarjoaa jokaiselle rapsuttelijalle kaffit ja herkut, tervetuloa tänään klo 17-20!!=)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...