lauantai 9. kesäkuuta 2012

Työhuoneen tyhjennys

Kun laitetaan kaksi hamsterin ominaisuudet omaavaa henkilöä samaan työhuoneeseen niin ihmekös tuo, jos koko työhuone alkaa muistuttamaan varastoa. Joka paikka on niin tupaten täynnä tavaraa, ettei takapuoltaan meinaa saada mahdutettua enää mihinkään. Ja meidän työhuoneesta löytyy sentään 42m2. Yksi syy siihen, etten ole vuoteen koskenut ompelukoneeseen kun en ole mahtunut levittelemään kankaita mihinkään. Toinen syy on sitten se, ettei ole vain kertakaikkiaan huvittanut ommella...=)
Nyt tekisi jo mieli taas kaasutella koneella, vaan minkäs teet kun et saa konetta mahdutettua mihinkään. Kaikki laukkuprojektini kappaleetkin ovat mystisesti hävinneet työhuoneen uumeniin ja niitä on sentään muutama sata ellei tuhat...Hirveä himo olisi kokeilla uusia juttujakin, mutta mihinkäs läväytät senkin arsenaalin kun pöytä notkuu mitä kummallisempia tavaroita.
Lopputulos on nyt se, että olemme Kaiskimuksen kanssa käyneet raivolla työhuoneen kimppuun ja rankalla kädellä viskanneet roinaa menemään. Kannattaako säästää sellaista mihin on ei ole koskenut moneen vuoteen mutta "mitä voi vielä tarvita"??!! Ei! Tähän asti olen ollut toista mieltä mutta nyt sääliä ei tunneta, pois vaan.
 Eli nyt järjestämme poistopäivän työhuoneellamme 18.6 klo 17-20, tarkemmat tiedot löytyvät tuosta linkistä.
Kaikki vanhat tuotteet lähtevät nyt hullun halvalla, osa jopa ilmaiseksi. Materiaaleista luvassa jymytarjouksia ja kirppistavaraa ihan törkeän halvalla, kaikki ylimääräinen nurkissa lojuva tavara niin työhuoneelta kuin kotoa lähtee nyt kiertoon! Lankoja, t-paitoja, lasten mekkoja, pussukoita, mattoja, ruokalappuja, korttiteline, retro-puntari, petzejä, cd:tä ym.ym...
Tervetuloa myös vaan poikkeamaan kaffelle ja tutustumaan työhuoneeseemme, tarjolla myös herkkuja ja pientä naposteltavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...