maanantai 22. lokakuuta 2012

Lykkääntyminen

Vaikka Kaisan kanssa olemmekin viettäneet kaiken kuluvan ajan kaupalla Oulun messujen jälkeen, niin vielä eilen illalla klo 23 näytti tältä.
Suomennettuna toivottomalta. Klo 23 oli pakko luovuttaa ja todeta, ettei kauppaa mitenkään saada avatuksi suunnitelmien mukaan heti maanantaina. Tarmokin oli tässä vaiheessa jo huokaillut tovin ja istunut ulko-ovella odottavan näköisenä.
Heti aamulla herättyämme olemme sännänneet suoraan kaupalle maalaus- ym.hommiin ja siltikin aika loppui kesken. Ja vaikka yritimme tehdä uutta maailmanennätystä sisustamisessa eilen, niin siltikään kaikki tavarat eivät löytäneet vielä paikkaansa.
Ja voi pojat, kyllä sitä maalattavaa onkin riittänyt! En halua vähään aikaan nähdäkään maalipönttöjä ja pensseleitä.
Mutta kylläpäs kaupasta tuli ihana, osaan jo nähdä sieluni silmillä miltä se valmiina näyttää kun kaikki tavarat ovat oikeilla paikoillaan ja viimeisestkin hyllyt ruuvailtu seinään kiinni. Suurinta päänvaivaa on tuottanut maton löytäminen eteiseen, se on vieläkin hakusessa. Ja se maksupääte, vieläkään emme ole saaneet sitä ja aikaa on kulunut jo yli 2kk!!!
Mutta kauppa on siis vielä "pientä laittoa" vaille valmis, huomenna tiistaina ovet aukeavat klo 11 ja meidän pientä pinkkiä paraatiisia voi tulla ihastelemaan Eerikinkatu 15-17 tänne Helsinkiin klo 18 asti. Varsinaisia avajaisia juhlimme sitten kunnolla perjantaina 26.10 klo 11-18. Ihanaa!


4 kommenttia:

 1. oi näyttää ihanalta varmasti tulen joku päivä käymään kaupallanne =)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Ja nyt se on valmis, joten tervetuloa ihan milloin vain!!=)

  VastaaPoista
 3. Kauppanne näyttää ihanan värikkäältä! Teillä oli kaikkea ihanaa myytävänä Oulun messuillakin, oli kiva saada erikoisia nappeja jne. Tulisin heti shoppaileen jos asuisin helsingissä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin meistäkin. Herättää kivasti ohikulkijoidenkin huomion.=)
   Tervetuloa pistäytymään mikäli joskus satut eksymään Helsinkiin!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...