maanantai 8. huhtikuuta 2013

Juhlintaa

Tällä viikolla 8.4-14.4 vietetään ympäri Suomea Taidon ja käsityön viikkoa, jolloin ihmisillä on hieno mahdollisuus päästä kurkistamaan hieman käsityöläisten arkea. Osa heistä avaa työhuoneensa ovet yleisölle, jolloin avautuu oiva tilaisuus turruttaa uteliaisuuttaan ja kurkistella tarkemmin kuinka ja millaisessa ympäristössä tuotteet oikein syntyvät.
Meidän työhuoneella vallitsee edelleen hallitsematon kaaos ja tavarapaljous, joten sinne on kaikilta ulkopuolisilta toistaiseksi pääsy kielletty, ennen kuin saamme työhuoneen taas hallintaan. Lisäksi Kaisa asustelee Turkissa ja minä hoitelen kauppaa päivisin, joten ihan joka paikkaan minäkään en ehdi...=)
Lisäksi pitkin viikkoa on tarjolla työnäytöksiä, kursseja, tarjouksia, arvontoja jne. Käykäähän kurkistamassa täällä mitä missäkin tapahtuu. Mikäli haluat voittaa upeita käsityöläisten lahjoittamia palkintoja, niin siihen on mahdollisuus täällä.
Kaikkiin tällä viikolla tehtyihin yli 20€ tilauksiin sujautamme pienen yllärin mukaan ja tämä koskee meidän molempia nettikauppoja; sysiä ja namia. Lisäksi kaupalla päivittäin vaihtuvia tarjouksia, joista vinkkaisen aina heti aamun aluksi täällä. Huomisesta voisin jo paljastaa sen verran, että kaikki pussukat ovat silloin tarjouksessa.;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...