perjantai 26. huhtikuuta 2013

Sano se kukkasin-Vol 3

Eihän tämä kukkavillitys vielä tähän jäänyt, keksin vielä tehdä ulkoständiin kukkia koristeiksi ja ei auttanut kuin käydä kokeilemaan. Oli aika sanoa hyvästit jouluvaloille ja -nauhalle.
Vaikeinta oli lopettaa ajoissa kukkien tehtailu, sillä nämä valmistuivat aika sukkelaan yhtenä iltana elokuvaa katsellessa ja meinasin innostua vähän liikaakin.
 Näistä saisi aikaiseksi aika upean matonkin jos kärsivällisyyttä riittäisi ja jaksaisi alkaa vain sommittelemaan ja väsäämään. Ehkä vielä senkin teen jonain päivänä, kunhan vaan sattuu osumaan muutama lomapäivä peräkkäin ettei tarvitse jättää urakkaa ihan heti kesken...
 Laitoin kukkiin irroitettavat rautalangat, joten näitä voi vielä myöhemmin käyttää muuhunkin tarkoitukseen mikäli haluaa. Kukat saa näppärästi rautalangalla kiinni telineeseen ja suhteellisen tukevasti.
 Ainoa ongelma koituu enää vesisateesta, villa kun imee itseensä vettä aikamoiset määrät ja kaupan yläpuolella on menossa jonkin sortin remontti, josta tipahtelee melkein suihkuna vettä alas. Olen pessyt ikkunat kahden viikon sisällä ainakin 4 krt ja luovutin, tätä taistelua minä en voita. Viimeisestä pesukerrasta ei mennyt kuin alle tunti ja ikkunat olivat jo tuplasti likaisemmat kuin ennen pesua...
 Ständi saa oman osansa suihkusta ja tekstiä saisi olla koko ajan korjailemassa, saa nähdä kauanko kukat ovat kelvollisen näköisiä.
Näin kauniilta ständi näytti taas yhden päivän päätteeksi ja silloin ei satanut ollenkaan, ainoastaan yläkerran rempasta tipahteli vettä niskaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...