torstai 4. huhtikuuta 2013

Shoppailua Ankarassa

Ei lomaa ilman shoppailua. Aina kun kulkee kaupungilla, ihan missäpäin maailmaan vain, tulee eksyttyä kaiken maailman kätsä- ja korutarvikekauppoihin. Ne vetävät puoleensa kuin magneetti, halusi tai ei. Kuinkahan monessa askartelukaupassa tuli käytyä tällä kertaa...

Löysin varsinkin yhden tosi helmipaikan, mutta en tiedä enää tarkalleen missäpäin se oikein olikaan. Muistan vain, että sinne piti mennä parilla bussilla ja metrolla. Liikkuminen on muutenkin Ankarassa tosi hankalaa. Joka paikkaan hirveä matka kun kaupunki on niin laaja. En varmaan ikinä opi yksin kulkemaan minnekään. Se kauppa oli ihan mieletön paikka. Ei mikään normikauppa vaan monta hallia täynnä erilaista tavaraa. Ehkä se oli ennemminkin tukku. Olisin voinut tuhlata sinne kaikki rahani, sen verran kaikkea ihanaa siellä oli. Harmi kun lentoyhtiön laukkujen painorajoitus estää vähän tuota shoppailun himoa :)
Ostin sieltä ihan hillitömän läjän kaikkea; rikrak-nauhaa, nappeja, nauhoja, vetskareita, kawaii kamaa...etc.

Ulus nimisellä alueella on tosi paljon korutarvikekauppoja ja muuta kivaa. Kizilaysta löytyi joitakin askartelukauppoja, mutta ihmettelen jos siellä ei ole niitä enemmänkin. Siellä kun ei mitään muuta olekaan kuin kauppoja vieri vieressä. Kätsätarvike paikkoja on vain niin vaikea löytää kun ei tiedä mitä ne ovat turkiksi. Vähän vaikea keneltäkään kysyä neuvoa kun ei tiedä mitä etsii ja sattumalla niihin ei törmää. 
Yhden nappitukkukaupankin löysin, jonne mentiin Ulusesta bussilla, mutta ei mitään hajua mikä sen alueen tai liikkeen nimi oli. Sain sieltä kyllä ison nipun käyntikortteja, mutta unohdin ne majapaikkaan. Täytyy kysäistä olisiko ne vielä tallella niin saisin osoitteen talteen. Siellä oli aika paljon erilaisia nappeja, mutta suurin osa kannallisia ja sellaisia en oikein tarvitse mihinkään. Tulihan sieltäkin kyllä jotain ostettua....:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...